Door de paprika's in de oven te roosteren, wordt hun smaak dieper en passen ze perfect bij verse kruiden en hartige specerijen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 stuk(s)
Boulettes Very Chouettes van de Vegetarische Slager
(Bevat Haver, Soja, Tarwe, Gerst Kan bevatten Mosterd, Selderij)
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten Selderij)
1 el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 tl
Wittewijnazijn
1 el
Water
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?