Le poulet est croquant à l’extérieur et tendre à l’intérieur. Vous cuisinez des aiguillettes de poulet, la partie la plus tendre du filet de poulet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
20 gram
Geroosterde-paprikasaus
100 gram
Kipfilethaasjes
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Biologische volle yoghurt
75 gram
Basmatirijst
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Tip 1. De Mexicaanse kruiden kunnen een beetje pittig zijn, eten er kinderen mee? Begin dan met 1/4 tl per persoon en voeg naar smaak meer toe. Tip 2. Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst maar gebruik 2/3 daarvan. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Tip: Je gebruikt vrij veel olie, omdat je de kip eigenlijk frituurt. Hierdoor wordt hij lekker knapperig.
Tip: Wist je dat er in deze geroosterde paprikasaus heel veel paprika's zijn verwerkt, zo krijg je zonder dat je het door hebt nog meer groente binnen.