Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
40 gram
Gesneden rode ui
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat Mosterd, Haver, Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Handsinaasappel
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat Sesamzaad)
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
50 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je serveert de overige ui rauw. Houd je hier niet van? Bak alle ui in deze stap dan mee met de vegetarische döner kebab.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!