Vandaag bereid je een burger met Indiase draai. Je vouwt de burger tussen een naanbrood en serveert er een zelfgemaakte kruidenmayonaise bij.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Naanbrood met kruiden
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
150 gram
Aardappelblokjes
0.16 zakje(s)
Currypoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Ui
20 gram
Pikante uienchutney
¼ stuk(s)
Groene peper
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de mayonaise door een yoghurt-mayonaisesaus: meng 1 tl van de mayonaise met 2 el yoghurt, peper en zout.
Tip: Kneed de hamburger in een ovale, platte vorm. Zo passen ze straks goed op het naanbrood en worden ze gelijkmatig gaar.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze bevatten bijvoorbeeld veel vitaminen, zoals vitamine B6 en B11 voor je energieniveau en vitamine C voor een sterke weerstand.