Het maken van pizza hoeft niet lang te duren. Beleg je naanbrood met mozzarella, aubergine en paprika. In de oven smelten de smaken heerlijk samen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Naanbrood met kruiden
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Paprika
¼ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.