Zin om twee keer zoveel pizza's te serveren? Snijd het naanbrood dan langs de zijkant open en beleg beide helften. Je hoeft de pizza's dan zelfs iets minder lang te bakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
65 gram
Champignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat Tarwe)
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Tomaat
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
Weetje: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?