In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Naanbrood
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
20 gram
Roomkaas
20 gram
Pesto genovese
20 gram
Rucola
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
50 gram
Paprikareepjes
1 stuk(s)
Tomaat
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de pesto. De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenplakjes voor lunch.
Tip: Heb je wat extra tijd? Strooi de kaas over de pizza en zet deze nog 2 - 3 minuten in de oven!