In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
¾ stuk(s)
Ui
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
50 gram
Paprikareepjes
1 stuk(s)
Tomaat
40 gram
Veldsla
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant die ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.