Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma. Een perfecte toets aan dit recept!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Kipfilet
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
60 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Spies
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
1 tl
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!