Receptontwikkelaar Chiara: "Dit noedelgerecht is geïnspireerd op de 'Swicy' trend waarbij zoet met pikant gecombineerd wordt. De hoisin, honing, sambal en pikante honingpinda's in dit recept omarmen deze trend en geven veel smaak aan het gerecht."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat Soja, Tarwe, Gerst, Eieren)
200 gram
Groentemix met witte kool
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Doe dit direct voor het bakken zodat het vlees knapperig blijft.
Tip: Houd je niet van koriander? Serveer dan de koriander apart zodat iedereen het naar eigen smaak kan toevoegen.