Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
65 gram
Rode kerstomaten
40 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
90 gram
Orecchiette
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine, Eieren)
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.
Tip: Let je op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken, of knip de linguine fijn en meng het in een soep.
Tip: Bak de witte grillkaas pas als de rest van het gerecht bijna klaar is. Dan kun je de witte grillkaas direct uit de pan serveren en is hij op z'n best: krokant vanbuiten en lekker mals vanbinnen.