Voor deze pannenkoekjes heb je maar een klein beetje bloem nodig: de banaan zorgt namelijk ook voor binding! Zo heb je binnen een paar minuten heerlijke pannenkoeken op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
65 gram
Blauwe bessen
2 stuk(s)
Banaan
3 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1.5 tl
Gemalen kaneel
20 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ tl
Zout
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Bloem
Tip: Deze pannenkoekjes maak je het beste met rijpe bananen. Zijn de bananen nog niet helemaal rijp? Gebruik een staafmixer of blender om de bananen makkelijker te kunnen prakken.
Tip: Ben je geen liefhebber van blauwe bessen of kokosrasp? Laat deze dan achterwege en voeg nog 1 el bloem toe aan het beslag. Gebruik de blauwe bessen en kokosrasp eventueel later nog als garnering.