Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Limoen
2.5 gram
Verse koriander
10 gram
Pompoenpitten
25 gram
Veldsla
40 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
7.5 ml
Basilicumcrème met oregano
40 gram
Avocadodip
¼ el
Olijfolie
½ tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Vergeet de limoen niet goed te wassen voor je de schil raspt.
Tip: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.