Je serveert de salade met kipfilethaasjes - het meest malse en gewilde stukje van de kipfilet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipfilethaasjes
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
¾ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: In de volgende stap snijd je de paprika voor de salade. Je serveert de paprika rauw. Houd je hier niet van? Bak de paprika dan mee met de kip.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.