Vandaag geen salade Caprese maar pasta Caprese! De mozzarella, tomaat en basilicum blijven behouden en worden aangevuld met kippendijreepjes en spinazie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Farfalle
7.5 gram
Knoflookpuree
25 gram
Gesneden ui
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
125 gram
Rode kerstomaten
50 ml
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: 1. Kook het water eerst in de waterkoker- zo bespaar je tijd! 2. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle penne, maar gebruik 2/3. De overige penne is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Is de saus nog een beetje waterig? Laat het dan nog even inkoken op hoog vuur.
Tip: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen! Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.