Deze vegetarische salade is supersnel klaar. Is het een mooie zomerse dag? Maak de salade dan thuis klaar en neem hem mee naar het park voor een picknick. Ook lekker als lunch natuurlijk.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Fusilli
(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)
150 gram
Gekleurde cherrytomaten
1 stuk(s)
Bosui
20 gram
Rucola
(Kan bevatten Selderij)
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Groene pesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli en kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten. Giet daarna af en spoel kort onder koud water om verdere garing tegen te gaan.
Halveer ondertussen de tomaten en snijd de lente-ui in fijne ringen. Scheur de rucola klein. Meng de tomaten, lente-ui en rucola in een saladekom.
Verkruimel de feta en meng het grootste deel van de feta door de salade.
Voeg de fusilli en de pesto toe aan de salade en meng alles goed.
Breng de salade op smaak met de zwarte balsamicoazijn, peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de achtergehouden feta.