Pastasalade met gekleurde tomaten en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pastasalade met gekleurde tomaten en feta

Pastasalade met gekleurde tomaten en feta

Met rucola en groene pesto

Deze vegetarische salade is supersnel klaar. Is het een mooie zomerse dag? Maak de salade dan thuis klaar en neem hem mee naar het park voor een picknick. Ook lekker als lunch natuurlijk.

Labels:
Eet mij eerst
Veggie
Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

90 gram

Fusilli

(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)

150 gram

Gekleurde cherrytomaten

1 stuk(s)

Bosui

20 gram

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Groene pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2975 kJ
Energie (kcal)711 kcal
Vetten35 g
waarvan verzadigd10.5 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers5.3 g
Vezels10 g
Eiwitten23 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Saladekom

Instructies

Fusilli koken
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli en kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten. Giet daarna af en spoel kort onder koud water om verdere garing tegen te gaan.

Groenten snijden
2

Halveer ondertussen de tomaten en snijd de lente-ui in fijne ringen. Scheur de rucola klein. Meng de tomaten, lente-ui en rucola in een saladekom.

Feta verkruimelen
3

Verkruimel de feta en meng het grootste deel van de feta door de salade.

Salade mengen
4

Voeg de fusilli en de pesto toe aan de salade en meng alles goed.

Salade op smaak brengen
5

Breng de salade op smaak met de zwarte balsamicoazijn, peper en zout.

Serveren
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de achtergehouden feta.