Pulled pork is niet weg te denken uit de Amerikaanse BBQ-cultuur. Het is zelfs zó populair dat ze er een National Pulled Pork Day voor hebben!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Pompoenblokjes
⅓ zakje(s)
BBQ-rub
150 gram
Pulled pork
1 takje(s)
Verse rozemarijn
25 gram
Biologische zure room
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe, Gluten)
5 gram
Pompoenpitten
¼ stuk(s)
Appel
¼ stuk(s)
Citroen
20 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
75 gram
Sperziebonen
25 gram
Piccalilly
stuk(s)
Leffe 0.0%
75 ml
Zoutarme kippenbouillon
1.5 el
Olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
Tip: Om afwas te besparen kun je de aardappelen ook direct op de bakplaat met bakpapier mengen met de olijfolie, peper en zout.
Tip: 1. Trek eventuele grote stukken pulled pork voorzichtig met 2 vorken uit elkaar. 2. Is de vulling erg vochtig? Haal de laatste paar minuten het deksel van de pan en kook in op hoog vuur.