Ragù' en 'ragout' klinken misschien hetzelfde, maar ze verschillen in oorsprong en stijl! Ragù is een Italiaanse vleessaus, vaak geserveerd met pasta, zoals deze ragù bianco. Ragout daarentegen is een Franse stoofpot die langzaam wordt gekookt en meestal alleen wordt geserveerd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Orecchiette
(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ zakje(s)
Ras el hanout
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ stuk(s)
Tomaat
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Gemengd gehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
50 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Oogt de pasta waterig? Verhoog dan het vuur en laat indikken tot de gewenste dikte.