Salami komt oorspronkelijk uit Italië. Iets dat vrijwel in alle salamisoorten verwerkt wordt, is knoflook. Dit zorgt dan ook voor de sterke geur van salami.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Peer
1 stuk(s)
Ui
⅓ stuk(s)
Courgette
½ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
3 plak(ken)
Salami
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 1/3 van het bladerdeeg per persoon. De rest kun je de volgende dag beleggen met je favoriete ingrediënten, bakken en als snack of nagerechtje eten.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!