Platbroodpizza met champignons en pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Platbroodpizza met champignons en pesto

Platbroodpizza met champignons en pesto

met mozzarella, rucola en truffelolie

Waar bevat rucola 5x meer van dan veel andere groenten? a) calcium, b) vitamine A of c) ijzer (Het juiste antwoord is: a, b én c!)

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Ui

165 gram

Champignons

2 stuk(s)

Libanees flatbread

50 gram

Pesto genovese

½ bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Rucola

4 ml

Extra vierge olijfolie met truffelaroma

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

¼ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)969 kcal
Energie (kJ)4055 kJ
Vetten55 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten83 g
waarvan suikers8 g
Vezels8 g
Eiwitten31 g
Zout1 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Kom

Instructies

Préparer
1

Préchauffez le four à 220 degrés. Émincez l'oignon rouge en demi-rondelles. Coupez les champignons en deux, voire en quartiers pour les plus grands.

Cuire et garnir
2

Dans la poêle, faites chauffer l’huile d’olive à feu vif et cuire les champignons et l’oignon rouge 3 à 5 minutes. Salez et poivrez. Disposez les pains plats sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé et tartinez-les de pesto. Disposez les champignons et l'oignon rouge sur les pains plats puis déchirez la mozzarella en petits morceaux par-dessus.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de pesto en/of 1 platbrood per persoon. De overige pesto en/of platbrood kun je de volgende dag verwerken tijdens de lunch.

Enfourner les pizzas
3

Salez et poivrez les pizzas et enfournez-les 6 à 9 minutes. Dans un bol, mélangez la roquette avec l’huile d’olive vierge extra, puis salez et poivrez.

Servir
4

Servez les pizzas sur les assiettes. Garnissez-les de roquette. Arrosez d'huile à la truffe à votre goût.