Een leuke combinatie vandaag op je bord - een Italiaans gerecht met Libanees platbrood! Door de korte oventijd zet jij deze platbroodpizza's zo op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
165 gram
Champignons
2 stuk(s)
Libanees flatbread
50 gram
Pesto genovese
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Préchauffez le four à 220°C. Émincez l'oignon rouge en demi-rondelles. Coupez les champignons en deux, voire en quatre pour les plus gros.
Dans la poêle, faites chauffer l’huile d’olive à feu vif et faites-y cuire les champignons et l’oignon rouge 3 à 5 minutes. Salez et poivrez. Placez les pains plats sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé et badigeonnez-les de pesto. Disposez les champignons et l'oignon rouge sur les pains plats puis déchirez la mozzarella en petits morceaux par-dessus.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de pesto en/of 1 platbrood per persoon. De overige pesto en/of platbrood kun je bewaren voor de lunch de volgende dag.
Salez et poivrez les pizzas sur pain plat et enfournez-les 6 à 9 minutes. Dans le bol, mélangez la roquette avec l’huile d’olive vierge extra, du sel et du poivre.
Servez les pizzas sur pain plat sur les assiettes. Garnissez-les de roquette.
Tip: Wist je dat 20 gram rucola meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?