Kook je dit recept later in de week? Bewaar je platbroden dan op een koele en droge plek voor een heerlijk verse pizzabodem.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Varkensboerengehakt
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Paprika
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Libanees flatbread
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
2.5 gram
Vers basilicum
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Heb jij graag wat meer saus op je pizza? Voeg dan 1 el water per persoon extra toe. Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
Tip: Dit gerecht is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Beleg dan 1 platbrood per persoon en serveer de overige ingrediënten ernaast. Vul eventueel voor de lunch de volgende dag het andere platbrood met het overige beleg.