Gomasio is een Japanse smaakmaker van gemalen sesamzaadjes en een snuf zout - perfect om smaak te versterken en minder zout te gebruiken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2.5 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
40 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Sperziebonen
100 gram
Bloemkoolrijst
¼ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
100 gram
Kipfiletblokjes
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Gember heeft een redelijk pittige smaak. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan naar smaak minder gember toe.
Weetje: In sperziebonen zitten belangrijke mineralen. Zo zorgt kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk en zorgen zowel ijzer als foliumzuur voor een energieker gevoel.
Weetje: Wist je dat bloemkool rijk is aan vitamine C, calcium, kalium en vezels? Belangrijk voor je weerstand, sterke botten en tanden, een gezonde bloeddruk en gezonde darmen!