Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette
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Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

met sperziebonen, peultjes en belegen kaas

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Labels:
Veggie
Caloriebewust
Familie

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

125 gram

Sperziebonen

50 gram

Peultjes

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Sjalot

15 ml

Basilicumcrème

5 gram

Pompoenpitten

15 gram

Geraspte belegen kaas

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

1 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

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Voedingswaarden

Energie (kcal)622 kcal
Energie (kJ)2602 kJ
Vetten32.8 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten57.3 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels9.2 g
Eiwitten19 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan
Hapjespan

Instructies

Préparer
1

Portez une grande quantité d’eau à ébullition dans la casserole. Équeutez les haricots verts et coupez-les en 2 morceaux de taille égale. Équeutez les pois mange-tout. S'ils présentent un fils sur le côté, tirez-le doucement pour l'enlever.

Tip: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, ijzer en foliumzuur. Kalium houdt je bloeddruk gezond en ijzer en foliumzuur geven je een energiek gevoel.

Cuire à l'eau et couper
2

Faites cuire les haricots et les pois mange-tout 7 à 8 minutes à couvert dans la casserole. Ajoutez les raviolis après 2 minutes. Égouttez, rincez à l’eau froide et réservez sans couvercle. Pendant ce temps, émincez ou écrasez l’ail. Coupez l’échalote en demi-rondelles.

Tip: Trek de ravioli's eventueel los van elkaar voordat je ze aan het kokende water toevoegt.

Cuire à la sauteuse
3

Faites chauffer 1 cs de beurre par personne dans la sauteuse et revenir l’ail et l’échalote 2 à 3 minutes à feu moyen. Ajoutez les raviolis, les pois mange-tout, les haricots verts et la crème de basilic, puis mélangez bien. Faites chauffer encore 1 à 2 minutes. Salez et poivrez.Faites chauffer la poêle à feu vif, à sec, et griller les graines de courge jusqu’à ce qu’elles commencent à sauter. Réservez-les hors de la poêle.

Servir
4

Déglacez les raviolis avec 1 cc de jus de vinaigre balsamique blanc par personne. Servez-les ravioli, les haricots verts et les pois mange-tout sur les assiettes et garnissez le tout de fromage et des graines de courge.

Tip: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium is nodig voor sterke botten en gezonde spieren. Fosfor voor sterke botten en tanden.