De ravioli in dit recept is gevuld met vergeten groenten zoals pastinaak, knolselderij, pompoen, aardpeer, rode ui, wortel en gele wortel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
140 gram
Ravioli gevuld met vergeten groenten
100 gram
Gemengd gekruid gehakt
200 gram
Italiaanse groentemix
100 gram
Passata
15 gram
Geraspte belegen kaas
5 gram
Vers basilicum
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
Pour les ravioli, portez un bon volume d'eau à ébullition dans la casserole. Émiettez-y 1/4 de bouillon cube par personne. Écrasez ou émincez l'ail. Ciselez grossièrement le basilic.
Faites chauffer 1 cs d'huile d’olive par personne dans la grande sauteuse. Ajoutez-y l'ail, la viande hachée, les épices italiennes et faites cuire 3 minutes en émiettant. Ajoutez ensuite les légumes italiens, puis faites cuire 2 à 3 minutes avec la viande hachée. Ajoutez la passata, 2 cs d'eau par personne et la moitié du basilic, puis laissez mijoter 5 à 7 minutes. Salez et poivrez.
Tip: Je kunt ook het passata-pakje vullen met een beetje water en hiervan 2 el water per persoon gebruiken. Zo neem je de laatste smaakmakers mee.
Détachez délicatement les ravioli les uns des autres. Ajoutez-les à la casserole d'eau bouillante. Faites-les cuire 4 à 6 minutes à couvert. Ensuite, égouttez-les et réservez-les sans couvercle.
Servez les ravioli sur les assiettes. Versez la sauce par-dessus. Garnissez du fromage râpé et du reste de basilic.
Tip: Wist je dat deze maaltijd 300 gram groente per portie bevat? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.