Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
⅓ head
Botersla
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat Soja, Tarwe, Gerst, Eieren)
½ stuk(s)
Mango
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Sojascheuten
75 gram
Jasmijnrijst
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
250 ml
Water
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.