Wist je dat pastinaak zoeter wordt van smaak door de vorst? Vandaar dat deze groente ook 's winters wordt geteeld.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Pastinaak
75 gram
Risottorijst
20 gram
Veldsla
15 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat Vis)
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
1.5 el
Wittewijnazijn
300 ml
Zoutarme visbouillon
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De heekfilet in dit gerecht is rijk aan jodium – een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en groei van kinderen. Wie weinig brood eet, of brood zonder bakkerszout, loopt risico op tekort. Eet dus regelmatig (zee gevangen) vis, ei, zuivel en/of zeewier!