Deze maaltijd staat in recordtempo op tafel en zit boordevol goede voedingsstoffen, door de snelkook-zilvervliesrijst en voorgesneden bloemkool.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
65 gram
Bruine snelkookrijst
100 gram
Bloemkoolroosjes
25 gram
Gesneden ui
25 gram
Rode currypasta
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Spinazie
½ blik(ken)
Linzen
ml
Kokosmelk
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse bladpeterselie
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Dans la casserole, portez une grande quantité d’eau à ébullition pour le riz. Faites-le cuire 10 minutes, égouttez-le et réservez-le sans couvercle. Pendant ce temps, coupez les fleurettes de chou-fleur en deux Faites chauffer 1/2 cs d’huile d’olive par personne à feu moyen-vif dans le wok. Faites revenir l’oignon 1 minute. Ajoutez le chou-fleur et la pâte de curry rouge, puis faites cuire le tout 3 minutes.
Tip: Wist je dat dit gerecht door de linzen, zilvervliesrijst en groente bijna de helft van de ADH vezels bevat? Vezels zijn goed voor je darmflora, wat zorgt voor een sterke weerstand en gezond cholesterolgehalte. En je voelt je ook nog eens veel langer verzadigd!
Coupez la tomate en dés. Ajoutez les épinards et poursuivez la cuisson 1 minute. Ajoutez les lentilles, le lait de coco, les dés de tomate et 50 ml d’eau par personne. Émiettez 1/8 de cube de bouillon de légumes par personne au-dessus du wok et laissez le tout chauffer 4 minutes à couvert.
Tip: Is de kokosmelk (deels) gestold in de verpakking? Geen zorgen, dit zijn de natuurlijke vetten van de kokosmelk en die zitten juist vol smaak. Knip het pakje open en roer de melk goed door of laat de gestolde kokosmelk smelten in de pan met groenten.
Taillez le citron vert en quartiers. Hachez grossièrement le persil plat. Émiettez la feta.
Goûtez le curry et ajoutez du sel et du poivre à votre guise. Servez le riz dans des bols ou des assiettes creuses et versez le curry à côté. Garnissez le plat avec la feta, le persil et les quartiers de citron vert.