In dit recept kruid je de portobello en de walnoten met BBQ rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
15 gram
Walnoten
50 gram
Spinazie
¼ zakje(s)
BBQ-rub
90 gram
Gigli
20 gram
Tomatentapenade
80 gram
Portobello
½ stuk(s)
Ui
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
50 gram
Biologische zure room
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: De walnoot is de enige noot die ALA bevat. ALA is een plantaardig omega 3-vetzuur - goed voor je hart, bloedvaten en je hersenen.