Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
90 gram
Casarecce
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Paprikareepjes
100 gram
Kippendijreepjes met mediterrane kruiden
15 gram
Zongedroogde tomaten
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle casarecce, maar gebruik 2/3. De overige casarecce is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Is de saus heel waterig? Zet het vuur dan hoog en kook verder zonder deksel zodat het water iets verdampt.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant die ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.