Romige ravioli met spinazie en dragon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige ravioli met spinazie en dragon

Romige ravioli met spinazie en dragon

met tuinbonenvulling en courgette-spaghetti

Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

40 gram

Gesneden ui

100 gram

Courgette-spaghetti

2.5 gram

Verse dragon

140 gram

Ravioli gevuld met tuinbonen

100 ml

Culinaire room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Spinazie

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] boter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)729 kcal
Energie (kJ)3049 kJ
Vetten40 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten59 g
waarvan suikers13 g
Vezels7.8 g
Eiwitten30 g
Zout2 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel

Instructies

Cuire
1

Faites chauffer 1/2 cs de beurre par personne dans la grande sauteuse avec couvercle à feu moyen. Écrasez ou émincez l'ail. Faites revenir l'ail, l'oignon émincé et les spaghettis de courgettes 5 minutes avec une bonne pincée de sel.

Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Kook de ravioli dan 4 - 6 minuten in een aparte pan met kokend water.

Cuire les raviolis
2

Pendant ce temps, retirez les feuilles d'estragon et ciselez-les finement. Ajoutez ensuite les raviolis frais, l'estragon et la crème de cuisson à la sauteuse. Couvrez et laissez cuire à feu doux 4 à 6 minutes. Remuez à mi-cuisson.

Ajouter les épinards
3

Retirez le couvercle de la casserole et ajoutez-y les épinards poignée par poignée. Mélangez bien la sauce, puis ajoutez les 3/4 du fromage italien râpé. Salez et poivrez.

Servir
4

Servez les raviolis dans des assiettes creuses. Garnissez-les du reste de fromage italien.