Geitenkaas is al eeuwenlang populair. De oude Grieken noemden het 'het geschenk van de goden'. Het is veelzijdig, van mild tot pittig, en past perfect in zowel hartige als zoete gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ zakje(s)
Gedroogde oregano
40 gram
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Geraspte belegen geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
90 gram
Farfalle
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)
½ el
Olijfolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houdt niet iedereen van geitenkaas? Serveer dan alle geitenkaas apart op tafel.