Garnalen zijn malse schaaldieren, vol van smaak, met veel proteïnen en weinig vet. Ze zijn snel gaar en geven een delicate, lichtzoete smaak aan gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
1 stuk(s)
Ui
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Mango
1 stuk(s)
Little gem
5 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat Mosterd)
½ stuk(s)
Knoflookteen
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat Mosterd)
1 el
Olijfolie
2 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Extra vierge olijfolie
75 ml
Water
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Was de aardappelen en snijd in kwarten. Voeg de aardappelen en 50 ml water per persoon toe aan een sauteerpan met deksel op middelhoog vuur en stoom, afgedekt, 12 - 15 minuten. Schep regelmatig om. Haal het deksel van de pan en giet de aardappelen eventueel af. Voeg 1/2 el olijfolie per persoon toe en bak de aardappelen in 5 - 7 minuten krokant. Breng op smaak met peper en zout.