Dit gerecht brengt de rijke smaken van Bologna bij jou in huis, en dat in slechts 25 minuten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Spaghetti
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
⅓ stuk(s)
Rode paprika
1 plak(ken)
Ontbijtspek
½
Tomatenpuree
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
20 gram
Rucola
15 gram
Geraspte belegen kaas
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle spaghetti, maar gebruik 2/3. De overige spaghetti kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Tip: Heb je iets langer de tijd? Laat het geheel langer sudderen zodat de saus nog meer smaak krijgt! Voeg eventueel meer water toe als de saus snel indikt.
Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?
Tip: Door direct een kleine hoeveelheid saus door de pasta te mengen blijft de spaghetti niet aan elkaar plakken en krijgt iedere hap smaak.