Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
½ zakje(s)
Groene currykruiden
200 gram
Oosterse wokmix
½ stuk(s)
Ui
125 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse koriander
½ zakje(s)
Balinese wokpasta
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
200 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip: De volkoren noedels zijn gemaakt van 100% volkorenmeel en bevatten in vergelijking met witte noedels niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1, B2 en E.
Tip: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Wil je een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Tip: Houd je van een pittige soep? Voeg dan een lepeltje sambal toe!