Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ zakje(s)
Groene currykruiden
200 gram
Oosterse wokmix
(Bevat Soja Kan bevatten Selderij)
20 gram
Mix van ajuin en look
125 ml
Kokosmelk
3 gram
Verse koriander
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip : Let jij op je zoutinname? Bereid dan 150 ml bouillon per persoon en dat vul aan met 100 ml kokend water per persoon.
Tip: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Wil je een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Weetje: Naast vette vis is ei een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Een vitamine waar we gemiddeld te weinig van binnenkrijgen, helemaal doordat we tegenwoordig veel binnen werken.
Tip: Houd je van een pikante soep? Voeg dan een lepeltje sambal toe!