Vandaag snelle ramen op het menu! Je brengt deze Japanse noedelsoep op smaak met gomasio - een Japans specerij van gemalen sesamzaadjes en een snuif zout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 tl
Verse gember
65 gram
Champignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bosje(s)
Lente-ui
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
Paksoi
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
15 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
[Plantaardige] boter
400 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip: Let je op je zoutinname? Gebruik dan een natriumarm bouillonblokje.
Tip: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Heb je liever een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.