Noedelsoep met gebakken pangasiusfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Noedelsoep met gebakken pangasiusfilet

Noedelsoep met gebakken pangasiusfilet

met Vietnamese saus en verse udonnoedels

Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.

Labels:
Caloriebewust
Extra groente
Eiwitrijk
Allergenen:
Tarwe
Soja
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Wortel

65 gram

Champignons

100 gram

Spitskool en broccoli

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Tarwe)

½ zakje(s)

Vietnamese saus

(Bevat Soja, Tarwe)

½ stuk(s)

Ui

5 gram

Gemberpuree

1 stuk(s)

Pangasiusfilet

(Bevat Vis)

Zelf toevoegen

300 ml

Zoutarme groentebouillon

100 ml

Kokend water

½ el

Zonnebloemolie

½ el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Sambal

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2003 kJ
Energie (kcal)479 kcal
Vetten17.6 g
waarvan verzadigd6.6 g
Koolhydraten46.9 g
waarvan suikers13.1 g
Vezels13.5 g
Eiwitten31.5 g
Zout3.4 g

Benodigdheden

Soeppan
Koekenpan
Keukenpapier

Instructies

Voorbereiden
1
  • Bereid de bouillon en voeg de aangegeven hoeveelheid kokend water toe.
  • Snipper de ui en snijd de champignons in kwarten.
  • Snijd de wortel in dunne halve maantjes.
Soep maken
2
  • Verhit de zonnebloemolie in een soeppot op middelhoog vuur. Fruit de gemberpuree en ui  2 - 3 minuten.
  • Voeg de wortel en de groentemix toe. Bak 2 minuten al roerend. 
  • Voeg de bouillon toe en kook 3 - 4 minuten.
  • Voeg de noedels en champignons toe en kook nog 3 - 4 minuten.
Vis bakken
3
  • Dep de vis droog met keukenpapier.
  • Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur en bak de vis 2 - 3 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Meng de Vietnamese saus door de soep. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Voeg sambal naar smaak toe als je de soep wat pikanter wil hebben.
  • Verdeel de soep over de soepkommen en serveer de vis erop.