Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
Sjalot
½ zakje(s)
Groene currykruiden
¼ stuk(s)
Vers citroengras
1 stuk(s)
Wortel
200 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
Paksoi
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Hoe meer je de citroengrasstengel breekt hoe meer smaak hij afgeeft.
Tip 1: Vissaus kan erg overheersend zijn, voeg daarom niet teveel toe en proef de soep voordat je meer toevoegt.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Laat de vissaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.