Dit gerecht garneer je met gebrande cashewnoten. Weet jij wat het verschil is tussen gebrande en ongebrande noten? Het juiste antwoord is: Ongebrande noten zijn niet bewerkt, terwijl gebrande noten gefrituurd zijn in olie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
0.51 tl
Gemalen kurkuma
75 gram
Jasmijnrijst
20 gram
Cashewnoten
5 gram
Kokosrasp
½ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
50 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Ei
100 gram
Spinazie
200 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
Tip: Spinazie is rijk aan ijzer, wat bijdraagt aan een energiek gevoel. Eet je geen vlees? Let er dan op dat je wel voldoende ijzer binnenkrijgt, door bijvoorbeeld spinazie te eten of andere groene groenten, peulvruchten, noten, zaden of tofu.