Het kleine broertje van romaine is little gem. De iets zoetere smaak en stevigere crunch passen perfect bij dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
0.13
Tomatenpuree
125 gram
Champignons
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Aardappelwedges
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Little gem
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 el
Extra vierge olijfolie
50 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Bloem
1 tl
Mosterd
2 tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.