Receptontwikkelaar Selma: "Dit soort fusion recepten zijn mijn favoriete recepten om te bedenken! Zelf ben ik niet echt een stoemp fan, maar wel een liefhebber van de Aziatische keuken, dus leek het mij leuk om deze twee te combineren."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
⅓ zakje(s)
Groene currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Ei)
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
15 ml
Kokosmelk
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
200 gram
Gesneden spitskool
1.5 el
[Plantaardige] boter
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Hoe lang je de eieren kookt hangt af van hoe jij je eitje graag eet. Ga je voor zacht of hard?
Tip: Voeg de kokosmelk lepel voor lepel toe om te voorkomen dat de puree te waterig wordt.
Tip: Voeg de gefrituurde uitjes toe vlak voor het serveren zodat ze niet zacht worden door de puree.