De meest gebruikte variant ketjap is ketjap manis. Wist jij dat manis zoet betekent in het Indonesisch?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
150 gram
Gesneden andijvie
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat Soja, Tarwe, Gerst, Eieren)
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bosje(s)
Lente-ui
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
1 tl
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Tip: Om tijd te besparen kun je de aardappel ook met schil koken en verwerken tot stoemp. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie en broccoli.