Je brengt deze schotel op smaak met furikake, een Japans specerij van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
70 gram
Maïs in blik
½ bosje(s)
Lente-ui
20 gram
Kimchisaus
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.