De combinatie van zeevruchten en de Mexicaanse keuken vindt zijn oorsprong in de kustgebieden van Mexico, waar verse vis en schaaldieren in overvloed aanwezig zijn.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Wortel
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ tl
Gerookt paprikapoeder
35 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Tomaat
¾ el
Suiker
1.5 el
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.