Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ bosje(s)
Lente-ui
75 gram
Jasmijnrijst
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten Selderij)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
4 stuk(s)
Gemengd-gehaktballetjes met Thaise kruiden
(Kan bevatten Selderij, Eieren, Gluten, Mosterd, Soja)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. Van de overige rijst kun je de volgende dag een rijstsalade maken.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat dan de overige sojasaus achterwege.