Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma. Een perfecte toets aan dit recept!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ pak(ken)
Zwarte bonen
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Avocado
140 gram
Maïs in blik
25 gram
Bieten-tortillachips
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag gemakkelijk opbakken met je favoriete groenten.
Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 250 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.