Wist je dat parmigiano reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
5 gram
Vers basilicum
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Rode kerstomaten
¼
Tomatenpuree
75 gram
Risottorijst
75 ml
Kokosmelk
10 gram
Zonnebloem-pompoenpittenmix
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
40 gram
Rucola
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
150 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.