In dit recept serveer je tortilla's, afkomstig uit de Mexicaanse keuken, met een vulling uit de Aziatische keuken. Een verassend lekkere combinatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Limoen
70 gram
Maïs in blik
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten Selderij)
¼ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
45 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
50 gram
Witte kool en wortel
5 gram
Gemberpuree
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Je kunt de tortilla‘s ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort één voor één in een pan vlak voor serveren.
Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan een deel van de mayonaise door yoghurt met per persoon: 1 tl mayonaise en 2 el yoghurt.