Nieuw ingrediënt in je box! Het is onze duurzame missie om de hele kip te gebruiken, dus ook deze vleugels. Een mals stukje kip om lekker te kluiven.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Kippenvleugels
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Wortel
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ el
Zonnebloemolie
175 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Maak je dit recept voor meer dan 2 personen? Gebruik dan een extra bakplaat voor de groenten.
Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik slechts 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.